Over mij:


Enkele jaren geleden volgde ik de opleiding coaching en counseling aan het Europees Instituut. De interesse in mensen en wat hen bezighoudt is daarvoor de basis geweest. Door het drukke gezinsleven ben ik er toen niet aan toe gekomen daar mijn werk van te maken. Mijn kinderen beginnen steeds zelfstandiger te worden. Er is weer meer tijd voor mijn ambities. Inmiddels heb ik de nodige levenservaringen opgedaan en weet ik welke hobbels en bobbels er in het leven voor kunnen komen. Die inzichten deel ik graag als dat behulpzaam is in jouw proces. 

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in voeding, gezondheid en stress. Erg boeiend! En zo ontstond mijn idee dat dit wel eens een hele mooie combinatie kon zijn: Counseling  voor voeding en stress. Eindelijk toch mijn wens verwezenlijken om mensen te helpen op een manier die bij mij past. Eerst begonnen met de opleiding voedingsdeskundige en kort daarna met gewichtsconsulente zowel voor volwassenen als kinderen. Als (voorlopig) laatste de opleiding stress counseling. Alle diploma's op zak ! Ineens weten mensen me te vinden en krijg ik er steeds meer plezier in om een stukje met mensen mee te wandelen op hun pad van verandering.

Mijn eigen ervaring met overgewicht  en stress heeft mij de overtuiging gebracht dat deze twee erg veel met elkaar te maken hebben. Onderliggend blijkt vaak een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde de oorzaak te zijn. En ook die gebreken komen ergens vandaan. En dan kun je telkens aan symptoombestrijding doen maar dat gaat niet werken. Er is tijd nodig, je moet het hele verhaal kunnen vertellen  en alles wat er speelt moet bekeken worden. Ik kijk naar jouw hele plaatje. We gaan op zoek naar je kwaliteiten en wat je daarmee kunt en wilt.

Juist echte aandacht, humor, een kritische vraag, een motiverende opmerking, het zoeken naar wat je echt wil met jouw leven en praktische tips, maken de begeleiding tot een succes. Mijn hooggevoeligheid helpt me te ontdekken en waar de oorzaak zit en wat je echt nodig hebt . We bouwen aan jouw zelfvertrouwen om uiteindelijk zelf je doelen te kunnen bepalen en bereiken. Daar zal ik je in ondersteunen. Je bent het meer dan waard  gezond te zijn en je energiek te voelen.

 Met veel plezier begeleid ik jou naar een gezonde levensstijl waarin je tot bloei komt en geniet van het leven.

 

Groeten,

 

Marjo Bonfrer